Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 0 kWh || Totaalopbrengst: 0 kWh
0%

Vanuit maatschappelijk oogpunt siert het u en uw bedrijf om een sponsorschap aan te gaan met onze vereniging. Hiermee laat u betrokkenheid zien bij de Edese samenleving en met name onze jeugd die in Scouting hun vrijetijdsbesteding gevonden heeft.
 
U kunt het verschil maken en ons helpen onze uitdaging te verwezenlijken, de verbouwing van onze boerderij, een gedegen onderkomen waar kinderen veilig het spel van Scouting kunnen spelen. Sponsoren kan d.m.v. materialen/goederen, diensten of geldbedragen.
 
Wat krijgt u daarvoor terug?
In onze prachtige boerderij ontwikkelen wij een tegelwand waar uw bedrijfsnaam met logo en/of extra tekst op komt te staan. De keramische tegels variëren in grootte, zo is er al een tegel van 10x20 cm ter waarde van 100 euro! Daarnaast zijn er tegels van 20x20 cm en 30x20 cm naar gelang uw bijdrage. Uiteraard zorgen wij tevens voor een vermelding op onze website met daarbij een link naar uw bedrijf en/of uw product(en).
Hebben we uw interesse al gewekt?  U kunt een e-mail sturen naar  of het contactformulier invullen. Dan kunnen wij misschien bij uw bedrijf langs komen om onze gezamenlijke doelen te bespreken.
 

Andere manieren van sponsoring

We laten u graag het spel van Scouting beleven!
Teambuildingsactiviteiten die we voor uw personeel organiseren?
Gebruik van onze boerderij en terrein voor een teamoverleg of vergadering?
Een verzorgde avond met kampvuur, muziek en wat lekkers?
Dropping met GPS of een uitdagend outdoor parcours?
 
We hopen dat u enthousiast geworden bent en net als wij gaan voor een veilig en goed onderkomen voor onze kinderen, zodat zij nog lang plezier aan hun Scoutingspel mogen beleven en uit kunnen groeien tot zelfstandige jong volwassen, om in de maatschappij hun steentje te kunnen bijdragen.
 

De volgende bedrijven zijn al onze helden!


  haardenexpert apeldoorn logo 


 


 


Logo ERIKS  Ons gebouw is te huur!

Ons gebouw is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. De boerderij en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten.

Help onze groep aan gratis geld!

Evenementen

27 jan 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
28 jan 2023;
10:00AM - 12:00PM
Opkomst
28 jan 2023;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
03 feb 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
04 feb 2023;
09:45AM - 04:15PM
Schoonmaken en onderhoud gebouw en terrein

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!