Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 6.3 kWh || Totaalopbrengst: 14789 kWh
0%

Op dit moment hebben wij helaas geen actieve Bever speltak . Dit wegens gebrek aan leden, maar vooral begeleiding. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over deze speltak. Uw interesse voor uw kind, of misschien voor uzelf, als begeleiding zal worden geregistreerd. Indien er voldoende interesse en aanmeldingen zijn om de speltak opnieuw op te starten zullen wij contact opnemen met de geinteresseerden.

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos, en ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. Naast de reguliere opkomsten gaan de bevers 2 keer per jaar op kamp. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen. Dit wordt bij Scouting de 'doorlopende leerlijn' genoemd.

Onze beverspeltak draait op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in ons clubhuis.

Bij de bevers heeft de leiding een naam uit het fantasiedorp Hotsjietonia. Het leidingteam bestaat momenteel uit Glenn (Stanley Stekker, teamleider), Tjasker (Professor Plof), Ben (Bas Bos) en Cynthia (Keet Kleur).

Voor alle vragen over de bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks via

 

Ons gebouw is te huur!

Ons gebouw is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. De boerderij en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten.

Evenementen

23 okt 2021;
09:00AM - 05:00PM
Klusdag
23 okt 2021;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
23 okt 2021;
07:30PM - 12:00AM
RD opkomst
29 okt 2021;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
30 okt 2021;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!