Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 6.3 kWh || Totaalopbrengst: 14789 kWh
0%

Op dit moment hebben wij helaas geen actieve Bever speltak . Dit wegens gebrek aan leden, maar vooral begeleiding. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over deze speltak. Uw interesse voor uw kind, of misschien voor uzelf, als begeleiding zal worden geregistreerd. Indien er voldoende interesse en aanmeldingen zijn om de speltak opnieuw op te starten zullen wij contact opnemen met de geinteresseerden.

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos, en ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. Naast de reguliere opkomsten gaan de bevers 2 keer per jaar op kamp. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen. Dit wordt bij Scouting de 'doorlopende leerlijn' genoemd.

Onze beverspeltak draait op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in ons clubhuis.

Bij de bevers heeft de leiding een naam uit het fantasiedorp Hotsjietonia. Het leidingteam bestaat momenteel uit Glenn (Stanley Stekker, teamleider), Tjasker (Professor Plof), Ben (Bas Bos) en Cynthia (Keet Kleur).

Voor alle vragen over de bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen via het contactformulier of rechtstreeks via

Klusdag
Scouts opkomst