Scouting Jan Hilgers

Doe mee!

Scouting Jan Hilgers draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Daarnaast is Scouting één van de voordeligste verenigingen van Nederland. Er is dus altijd behoefte aan extra geld voor onderhoud aan onze boerderij en extra’s voor onze leden.

Je kan ons op diverse manieren helpen. Denk aan sponsoring, sponsorkliks, een donatie of het inzamelen van lege flessen. Alle kleine beetjes helpen!

Sponsorkliks

Wil je online winkelen en tegelijk de Jan Hilgers steunen? Koop dan je spullen via SponsorKliks! Het kost niks extra’s en wij ontvangen een deel van de commissie omdat je via SponsorKliks koopt bij één van de vele webwinkels, variërend van Bol.com en Bart Smit tot Disneyland en Nuon. Kortom, wanneer je weer eens wat op internet bestelt, kijk eerst eens of de webshop in het overzicht van SponsorKliks staat!

Klik op de banner hiernaast om te zien welke bedrijven allemaal zijn aangesloten.

Sponsoring

Vanuit maatschappelijk oogpunt siert het u en uw bedrijf om een sponsorschap aan te gaan met onze vereniging. Hiermee laat u betrokkenheid zien bij de Edese samenleving en met name onze jeugd die in Scouting hun vrijetijdsbesteding gevonden heeft.
 
U kunt het verschil maken en ons helpen onze uitdaging te verwezenlijken, de verbouwing van onze boerderij, een gedegen onderkomen waar kinderen veilig het spel van Scouting kunnen spelen. Sponsoren kan d.m.v. materialen/goederen, diensten of geldbedragen.
 
Wat krijgt u daarvoor terug?
In onze prachtige boerderij ontwikkelen wij een tegelwand waar uw bedrijfsnaam met logo en/of extra tekst op komt te staan. De keramische tegels variëren in grootte, zo is er al een tegel van 10×20 cm ter waarde van 100 euro! Daarnaast zijn er tegels van 20×20 cm en 30×20 cm naar gelang uw bijdrage. Uiteraard zorgen wij tevens voor een vermelding op onze website met daarbij een link naar uw bedrijf en/of uw product(en).
Hebben we uw interesse al gewekt?  U kunt een e-mail sturen naar sponsoring@scoutingjanhilgers.nl