Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 0 kWh || Totaalopbrengst: 0 kWh
0%

Heb je alle speltakken doorlopen, maar kun je het scoutingspel nog niet missen? Dan hebben wij de perfecte speltak in de aanbieding! Geen wekelijkse verplichtingen, geen verantwoordelijkheid over anderen, maar vooral spectaculaire activiteiten voor volwassenen!

Bij de Romeo Delta Stam hebben we één keer in de twee weken opkomst, waarbij we rond 19:30 allemaal binnendruppelen en twee van ons iets voorbereid hebben. Dit kan variëren van een autohike tot een pubquiz en van een zwaardvechttoernooi tot een LAN-party. Niks is te gek, alles kan en alles mag.

Onze speltak is er voor iedereen vanaf 21 jaar, waarbij we geen maximum leeftijd hanteren. Kun je een keer niet? Geen probleem! Deze vrijheid en de uitdaging in de activiteiten zorgen ervoor dat het eigenlijk altijd wel gezellig is!

We kennen geen leiding, begeleiding of adviseur maar iedereen is verantwoordelijk voor z’n eigen doen en laten. Voor de praktische zaken hebben we wel een bestuur, maar dit is meer voor de zaken buiten de opkomsten om. Wat zit er dan in het bestuur?

Voorzitter – Aanspreekpunt voor andere speltakken, mochten ze de RD-stam ergens voor nodig hebben (ondersteuning bij activiteiten o.i.d.)
Secretaris – Verantwoordelijk voor het maken van een planning (dat wil zeggen: vertellen wie er wanneer een opkomst voorbereiden)
Smeder der Penningen – Verzorgt de afhandeling van declaraties voor onze opkomsten
Bartender – Zorgt ervoor dat er elke zaterdagavond dat wij aanwezig zijn een gevulde bar is, dit uiteraard slechts voor de verhoging van de feestvreugde!

Mocht je nou de jongere speltakken ontgroeid zijn, of gewoon eens kennis willen maken met scouting op een ongedwongen manier, maar bang zijn dat je te oud bent: VREEST NIET! Wij zijn er voor iedereen dus kom gerust eens kijken! Dit kan via  of via het contactformulier. We kijken er naar uit om onze groep uit te breiden dus kom gerust langs!

Ons gebouw is te huur!

Ons gebouw is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. De boerderij en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten.

Evenementen

27 jan 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
28 jan 2023;
10:00AM - 12:00PM
Opkomst
28 jan 2023;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
03 feb 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
04 feb 2023;
09:45AM - 04:15PM
Schoonmaken en onderhoud gebouw en terrein

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!