Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 0 kWh || Totaalopbrengst: 0 kWh
0%

Welkom bij de Scouts van het Imladrisvendel, voor jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar. Sinds 1991 zijn wij de leukste scoutsspeltak van Nederland. Tijdens onze opkomsten doen wij verschillende uitdagende dingen waarbij we uitgaan van de spelvisie van Scouting Nederland. Er is daarom elke zaterdag weer iets anders om te doen. Je kunt daarbij denken aan sport en spel, vuur maken, je eigen pizza of popcorn maken in een houtoven, een stop motion film maken, klimmen of zwemmen, maar ook samen werken aan iets creatiefs of een leuke drama opkomst zoals de lama's. Je leest het al, we doen van alles!

Onze scoutsspeltak heeft iedere zaterdagmiddag opkomst van 14.00 tot 16.30 in ons clubhuis.

Scout zijn betekent samenwerken, leren van en met elkaar maar elkaar ook respecteren. Naarmate de Scouts ouder worden proberen we ook te werken aan hun zelfstandigheid, dit doen we door inzet te belonen met een insigne. Dit doen de Scouts in groepjes, wij noemen dit ploegen. Bij de Scouts hebben we de Haviken, Panters, Dassen en Tijgers. Door de insignes kunnen de Scouts aantonen dat ze een uitdaging beheersen.

De oudere Scouts worden vaak ploegleider of assistent ploegleider en sturen hun ploegje aan, op deze manier kunnen ze leren om leiding te geven. Op kamp gaan is iets wat iedereen bij Scouting super leuk vindt om te doen. Wij hebben 3 weekendkampen verspreid over het jaar en een zomerkamp als afsluiting van het seizoen. Het zomerkamp is altijd de eerste week van de (basis)schoolvakantie en een keer in de 4 jaar gaan we naar het buitenland op kamp. De Scouts kijken hier erg naar uit, net als hun leiding natuurlijk. Samen maken we er altijd een feest van met een leuk thema en een gave locatie.

Het leidingteam van de scouts bestaat uit Alexander, Els Glenn, Iris, Koen, Marco en Wesley.

Wil je een keer komen kijken? Gezellig! Via kun je ons mailen als je langs wilt komen, of als je vragen hebt. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Ons gebouw is te huur!

Ons gebouw is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. De boerderij en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten.

Evenementen

27 jan 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
28 jan 2023;
10:00AM - 12:00PM
Opkomst
28 jan 2023;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
03 feb 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
04 feb 2023;
09:45AM - 04:15PM
Schoonmaken en onderhoud gebouw en terrein

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!