Status Zonnepanelen: Huidig vermogen: 0 Watt || Dagopbrengst: 0 kWh || Totaalopbrengst: 0 kWh
0%

Ons clubhuis is te huur voor onder andere scoutinggroepen, verenigingen en scholen. Het clubhuis en het terrein eromheen is zeer geschikt voor kampen, vergaderingen of teambuildingsactiviteiten. Heb je vragen over het verhuur, neem dan contact op met  of gebruik het contactformulier. Voor een directe offerte aanvraag kunt u hier uw aanvraag indienen.

Het clubhuis bestaat uit twee lokalen, een verdieping (ten grote van twee lokalen), een gezamelijke ruimte, een keuken en sanitaire voorzieningen. Het terrein rondom het gebouw is een groot speelveld, voornamelijk gras en een beetje steen. Daarnaast hebben we een kampvuurkuil voor de gezellige avonden! Vooral in de vakanties is ons clubhuis te huur maar ook daarbuiten, en zeker doordeweeks is het clubhuis beschikbaar. Het clubhuis is makkelijk bereikbaar vanaf de A30 en de N224 en grenst aan een vrij toegankelijk (speel)bos.

Faciliteiten

Als je ons clubhuis huurt, huur je het volgende:

  • Ruime keuken met 2 grote spoelbakken en gasfornuis met 6 pitten.
  • Sanitaire voorzieningen, vier toiletten, voldoende wasbakken en een douche.
  • Twee lokalen op de begane grond en een grote ruimte op de eerste verdieping (ter grote van twee lokalen).
  • Een grote gezamenlijke ruimte.
  • Kampvuurkuil (inclusief stookvergunning).
  • Het terrein, met twee grote speelvelden van gras.

Locatie en omgeving

Ons clubhuis ligt aan de Dwarsweg in Ede en is goed bereikbaar via de snelweg, maar ook met de fiets natuurlijk. Aan de rand van Ede, ver weg van enige buren zodat je ongehinderd je gang kan gaan. De omgeving van de boerderij bestaat voornamelijk uit bos, perfect voor een potje levend stratego. In het bos bevindt zich een speciaal stukje speelbos, dat mede is aangelegd dankzij onze groep. In de omgeving zijn er twee zwembaden, een binnenzwembad en een buitenzwembad. Naast de zwembaden hebben we ook een van de grootste bioscopen van Nederland en een leuk centrum. Voor meer informatie is te vinden bij Er Op Uit In Ede.

Voor vragen over het huren van de boerderij kunt u telefonisch contact opnemen met Mevr. M. Kalfs (Verhuur coordinator) via het contactformulier

Foto's

Help onze groep aan gratis geld!

Evenementen

27 jan 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
28 jan 2023;
10:00AM - 12:00PM
Opkomst
28 jan 2023;
02:00PM - 04:30PM
Scouts opkomst
03 feb 2023;
07:30PM - 10:00PM
Opkomst RSA665
04 feb 2023;
09:45AM - 04:15PM
Schoonmaken en onderhoud gebouw en terrein

Lid worden? Kom kijken wat we doen!

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Je mag eerst drie keer komen kijken met de gratis waardebonnen. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met de groep. Vind je het leuk, dan kun je lid worden en mag je iedere week komen!